آرشیو آذر ماه 1399

اين وبلاگ براي اشتراك گذاري انواع مطالب سبك زندگي، مد و پوشاك، خوراك و... ميباشد

طرز تهيه مسقطي دو رنگ

طرز تهيه مسقطي دو رنگ ساده

در صورتي كه مي‌خواهيد يك مسقطي دو رنگ ساده و آسان تهيه كنيد، توصيه مي‌كنيم به ادامه مقاله توجه كنيد. اين نوع مسقطي يك ميان وعده يا دسر خوشمزه و خوش رنگ و لعاب خواهد بود كه مي‌توانيد آن را همراه با چاي، قهوه يا دم‌نوش دلخواهتان ميل كنيد.

مواد لازم براي تهيه مسقطي دو رنگ ساده

نصف پيمانه نشاسته

۲ پيمانه آب

۳۰ گرم كره (يا ۲ قاشق غذا خوري روغن مايع)

يك‌چهارم پيمانه گلاب

نصف پيمانه شكر

۱ قاشق غذا خوري زعفران دم كرده

يك‌چهارم قاشق چاي خوري هل

مقداري خلال پسته و بادام براي تزئين دسر نياز داريد.

به منظور تهيه مسقطي دو رنگ ساده ابتدا، نشاسته را با آب مخلوط كنيد تا در آب حل شود. در صورت نياز شما مي‌توانيد نشاسته را از صافي عبور دهيد تا يكدست شود. سپس شكر را به نشاسته اضافه نماييد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.

تركيبات را با قاشق چوبي به خوبي هم بزنيد تا مسقطي ساده غليظ شود و قوام مورد نياز را پيدا كند. سپس روغن يا كره (كره عطر خوبي به مسقطي مي‌دهد)، هل و گلاب را به تركيبات اضافه كنيد تا مسقطي سفت و شبيه به حلوا شود و نشاسته بوي خامي ندهد.

مسقطي دو رنگ ساده را در دو ظرف مساوي بريزيد. در يكي از ظرف‌هاي مسقطي، زعفران دم كرده را اضافه كنيد و آن به خوبي هم بزنيد. سپس حرارت را پس از ۵ دقيقه خاموش كنيد و كمي صبر كنيد تا دماي هر دو مسقطي كاهش يابد.

در مرحله بعد، داخل ظرف مورد نظرتان را با روغن مايع يا كره چرب كنيد. سپس ابتدا مسقطي بدون زعفران را داخل ظرف بريزيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شود. معمولاً براي سفت شدن لايه اول به ۱ ساعت زمان نياز داريد.

سپس مسقطي زعفراني را روي مسقطي بي‌رنگ اول بريزيد و مسقطي دو رنگ ساده را به مدت ۵ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا كاملاً سفت شود. در مرحله پاياني مي‌توانيد روي مسقطي دو رنگ ساده را با خلال پسته يا بادام تزئين و نوش جان كنيد.